Servei de Consultoria Informàtica Personalitzada

Nosaltres ens ocupem de gestionar la teva infraestructura IT, perquè tu puguis ocupar-te lliurement del teu negoci.

¿Per què la Consultoria IT de NL Systems és millor?

Posem els nostres coneixements i experiència al servei de la teva empresa. Descobreix com podem ajudar-te a impulsar el creixement del teu negoci amb una consultoria informàtica personalitzada.

Comprensió

Per NL Systems és essencial comprendre a fons el teu negoci, les seves necessitats, objectius i reptes específics.
Aquest coneixement ens permet adaptar les solucions tecnològiques a les necessitats reals de l'empresa, administrant els sistemes informàtics per a un resultat òptim.

Qualitat

El nostre equip d'experts informàtics garanteix un servei de qualitat en una àmplia gamma de tecnologies, plataformes i sistemes.
Això ens permet oferir solucions adaptades i innovadores que resolen els problemes reals de la teva estructura tecnològica de manera eficient.

Estratègia

La millor consultoria informàtica, no només aborda els problemes immediats, sinó que també ofereix una visió estratègica de futur.
Això implica desenvolupar i implementar solucions tecnològiques que estiguin alineades amb els objectius empresarials i contribueixin al creixement i èxit a llarg termini.

Comunicació

La comunicació fluida és clau en les nostres consultories informàtiques.
Ens esforcem a establir una comunicació oberta i transparent amb tu, escoltant les teves preocupacions i necessitats, i mantenint-te informat en tot moment sobre l'estat dels projectes i les solucions aplicades.

Dinamisme

El món de la tecnologia està en constant evolució, per això creiem que una Consultoria IT ha de ser capaç d'adaptar-se ràpidament als canvis del mercat i les noves tendències tecnològiques.
Això implica una actitud proactiva per mantenir-nos al dia amb les últimes innovacions per proporcionar-te sempre les millors solucions possibles del moment.

¿Com pot ajudar al teu negoci la Consultoria Informàtica de NL Systems?

Sol·licita la trucada d'un Expert TIC per saber com pot ajudar NL Systems a la teva empresa.

A NL Systems ens adaptem a tu, i ens ocupem de la teva infraestructura digital i tecnològica, perquè permeti al teu negoci desenvolupar-se lliurement, i amb el menor nombre d'incidències:

T'escoltem per Entendre i conèixer el teu negoci a fons

Per nosaltres és vital començar aquest viatge de la millor manera, i creiem que no pot ser altre que entendre en què consisteix el teu negoci, i conèixer l'entorn del qual partim. I també, quines són les mancances de la vostra infraestructura informàtica, necessitats i objectius a mitjà termini.
Creiem que aquest és el millor punt de partida per forjar una relació professional sana i sòlida, que ens permeti acompanyar-vos durant molt de temps.

Realitzem una Auditoria Informàtica completa

El segon pas, és també vital per a nosaltres. Consisteix en una auditoria completa de la vostra infraestructura informàtica.
Necessitem avaluar cada element físic i virtual del vostre sistema informàtic, sistemes, xarxa, programari (o software),....
Només així serem capaços de traçar un conjunt d'actuacions, coordinant cada pas per avançar de forma òptima i segura.

Pla de correccions crítiques

Després de l'auditoria inicial, llistarem les deficiències més greus, o que major impacte negatiu tenen sobre el funcionament del vostre dia a dia. I dibuixarem un full de ruta per a resoldre'ls el més aviat, i de la millor forma possible.

Pla de manteniment

A NL Systems, pretenem minimitzar els petits, i no tan petits, problemes informàtics del dia a dia. Petites avaries o interrupcions, que fàcilment són evitables en fins a un 90% dels casos, amb el manteniment preventiu adequat de tots els equipaments: servidors físics i virtuals, workstations i ordinadors d'oficina, switch, tallafocs (o firewall), SAI, NAS,...
Després de l'auditoria, definirem un pla de manteniment, amb actuacions preventives, que a mitjà termini reduiran de forma dràstica les incidències i aturades provocades per avaries, actualitzacions inesperades, i moltes altres causes.

Pla estratègic de millores

Com ja saps, la tecnologia avança dia a dia a passos de gegant, i tu i el teu negoci no us podeu permetre quedar enrere. Junts definirem un pla de millores a la vostra mida, per adaptar-nos dinàmicament als canvis tecnològics de l'era digital en què vivim.
Evitarem que l'obsolescència de la vostra infraestructura informàtica freni el desenvolupament digital del vostre negoci.

DRP - Disaster Recovery Plan

Hem d'estar preparats per al pitjor. Per això a NL Systems, com a part del nostre servei de Consultoria IT, ens ocupem d'avaluar els possibles riscos, i crear un Pla de Recuperació Davant Desastres, que permeti recuperar els vostres sistemes informàtics per reprendre l'activitat en el menor temps possible, després de qualsevol mena d'atac o desastre imprevist.

Avaluació

Per últim, però no menys important, hem de fer una avaluació, que consisteix a valorar diferents KPIs, que bàsicament engloben quina ha estat l'aplicació de cadascun dels plans, i quin n'ha estat l'impacte real.
En aquest punt seurem plegats un cop més per compartir-ne els resultats, i conèixer també la teva perspectiva. Moment a partir del qual tornarem a iniciar el procés definint nous plans, o reajustant els existents.
I si tot va bé, cada cop serem més a prop del "Nirvana IT", punt en el qual la nostra feina culminarà en un funcionament òptim de tots els sistemes informàtics de la teva empresa.

Entenem la nostra feina, sobretot com un acompanyament, un assessorament extern que permeti una òptima i eficient gestió digital de la teva empresa. Complementem la Consultoria IT, amb la vital tasca de l'Administració de Sistemes i Xarxes, la qual cosa ens permet maximitzar-ne els resultats.

Professionals altament qualificats i amb experiència al teu servei

Som professionals experts Administradors de Sistemes i Xarxes Informàtiques, amb gran experiència en Consultoria Informàtica externa per a petites i mitjanes empreses.

Gestionem i administrem els teus Sistemes Informàtics de forma òptima i eficient!

Ens ocupem de gestionar la teva infraestructura IT perquè tu puguis ocupar-te del teu negoci, oblidant per fi, els maldecaps derivats d'una gestió informàtica deficient, o fins i tot, sovint, inexistent.

¿Necessites una Consultoria Informàtica?

Un expert contactarà amb tu al més aviat possible per conèixer les teves necessitats i presentar-te una proposta de Consultoria IT Personalitzada a mida de la teva empresa o negoci.

Go up